utorok 28. októbra 2014

Jesenná svadba na 4 spôsoby

Ak ste sa rozhodli pre tematické usporiadanie vašej jesennej svadby, my vám ako inšpiráciu prinášame štyri štýly, ktoré rozhodne stoja za povšimnutie.

1. Svadba v štýle Great Gatsby
Ak milujete nestarnúci štýl 20-tych rokov tak stará, opustená záhrada v anglickom štýle v kombinácii s hromadou nádherných detailov budú priam ideálne pre vašu jesennú svadbu. Nezabudnite celú scenériu ešte viac umocniť vašim vzhľadom. Čipkované svadobné šaty, vintage svadobné doplnky, birdcage závoj, retro kučery a makeup budú dokonalo korešpondovať s týmto prostredím. 

2. Farmárska svadba
Romantickú, intímnu a pohodovú atmosféru si môžete veľmi ľahko vytvoriť aj vo vašej vlastnej záhrade. Na ozdobu vám stačí pletený veniec z jesenného lístia a doplniť ho môžete porozhadzovanými šiškami a gaštanmi. Popíjanie horúceho jablčného muštu pri svetle sviečok s vaším už manželom zabalená v prikrývke by určite pohladilo nejednu farmársku dušu.

3.Svadba v preppy štýle
"Preppy" je štýl obliekania, ktorý vznikol medzi študentmi prominentných amerických univerzít a postupne si podmaňuje takmer celý svet. Charakterizujú ho najmä kombinácia ušľachtilých materiálov s výraznými farbami. Tak prečo nepreniesť aj žiarivé farby do vašej jesennej svadby? Ružovú, červenú a zelenú? Áno prosím! Úhľadné kríky a stromy, kovové trofeje a farebné pásky sú nutnosťou! 



4. Svadba v štýle Halloweenu
Halloween je síce americký sviatok ale možno aj medzi nami sa nájde zopár priaznivcom, ktorí by sa radi nechali inšpirovať no nečakajte žiadne rozviate pavučiny, tekvice a hororové kostýmy! Klasickú čiernu a oranžovú farbu stačí vymeniť za viac tlmené tóny - uhlia, ocele, sivej a najsvetlejšej z broskyňových tónov, ktoré stále prinášajú sviatočnú príchuť, ale sofistikovaným a krásnym spôsobom.


Zdroj obrázkov: Green wedding shoes, Google, onefabday.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára