nedeľa 19. októbra 2014

Ako oživiť vašu jesennú svadbu

Jesenná svadba nám ponúka mnoho kreatívnych možností, pokiaľ ide o výzdobu, kvety, svadobné torty a iné. Ak ste už teraz začali premýšľať o plánovaní tej vašej jesennej svadby, čítajte aj ďalej a nechajte sa inšpirovať dvadsiatimi najviac kreatívnymi nápadmi pre jesenné nevesty.

1. Podávajte koláč 
Jeseň je skvelý čas na servírovanie koláča na vašej svadbe. Či už sa rozhodnete pre drobné koláčiky alebo pre veľké koláče v plechoch je len na vás.


2. Oblečte si sveter 
V týchto chladných dňoch sa treba udržiavať v teple takže kľudne pripojte svetrík do vášho svadobného looku. Ak máte odvahu, skúste si vyskúšať k svadobným šatám flanelovú košeľu. Áno, znie to trochu divne (aj keby len pre fotku) ale uvidíte, že výsledok vás veľmi príjemne prekvapí. Takisto môžete do svetríkov zababušiť aj vaše družičky, nikto predsa nechce aby vám vymrzli.


3. Tekvica ako hlavná výzdoba  
Nie je vždy ľahké rozhodnúť o tom, v akom duchu sa bude niesť výzdoba, ale myslíme si, že pre nevesty, ktoré sa chystajú vydávať na jeseň bude tekvica skvelá voľba. Čo by ste povedali na váš spoločný monogram nakreslený priamo na tekvici? Alebo svadobné fotografie na tekvicovom poli ? Vyzerá to tááák romanticky :-)


4. Dekorujte s jablkami 
Okrem tekvíc sú jablká ďalší populárny symbol pre jesennú sezónu. Svadobné dekorácie tým pádom nesú dvojitú funkciu. Sú krásne na pohľad a chutné zároveň.


5. Využite lístie
Je pravdepodobné, že jeden z dôvodov, prečo chcete mať svadbu na jeseň je, že jednoducho milujete tú atmosféru a krásne meniace sa listy. Uistite sa, že budete hovoriť so svojim fotografom dopredu o tom, ako zachytiť ten správny obraz. A ak vám nechýba pár šikovných rúk, môžete využiť listy aj pri kreatívnom stolovaní, alebo si vytvoriť svoj ​​vlastný rodostrom za pomoci listov. No nevyzerá to skvelo? 


6. Javorový sirup ako darček pre hostí


7. Borovicová svadobná kytica 
Ideálne pre tých, ktorí plánujú svadbu na neskorú jeseň alebo na začiatok zimy. 


Zdroj obrázkov:Pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára