piatok 19. augusta 2016

7 dôvodov prečo sa vydávať na jeseň

Jesenné mesiace sa zaraďujú na vrchol svadobnej sezóny a niet divu, pretože toto ročné obdobie je priam stvorené pre všetkých romantikov a romantičky. Však čo môže byť romantickejšie ako povedať si "áno" pod stromom, ktorého listy hrajú snáď všetkými farbami? O tom, že svadba na jeseň bol ten najúžasnejší nápad na svete vás presvedčíme v nasledujúcich 7 bodoch. 



1. Nádherná scenéria
Jeseň ponúka snáď najideálnejšie a najkrajšie varianty fotenia. Pri jesennej svadbe sa vyhnite mestu a namierte svoje svadobné fotenie priamo do parku alebo lesa. Vaše šaty, padajúce lístie a rozviaty svadobný závoj budú tvoriť nádherný kontrast s farebnou prírodou.




2. Ak biela nie je pre vás
Namiesto klasickej bielej róby siahnite po šatách s mäkkými zlatými tónmi, ktoré sa budú krásne dopĺňať s jesennou prírodou. Svadobné doplnky dolaďte k farbe šiat, nezabudnite na pelerínku alebo svadobné bolerko a pod šaty si môžete smelo obuť vaše obľúbené jesenné čižmy.



3. Pestrofarebné svadobné kytice
 Sýte odtiene červenej, pomarančovej a žltej definujú bohaté jesenné svadobné kytice. Perfektný čas pre využitie vašej kreativity ako zachytiť teplo a krásu sezóny s týmito hrejivými farbami.




4. Sviečky
VEĽA sviečok. Snáď neexistuje lepší spôsob ako osvietiť tváre vašich hostí príjemným, mäkkým svetlom sviečky a rozšíriť tak romantiku z vášho veľkého dňa aj pomedzi nich.


5. Pestré svadobné menu
Vinobranie husacie hody sú v plnom prúde, takže o tradičný výber budete mať postarané.Tekvicová či gaštanová svadobná polievka, pečená kačka a polnočný bufet doplnený o sezónne ovocie tiež nikoho neurazí.


6. Výzdobu nazbierate v prírode
Existuje nespočetné množstvo skvelých svadobných dekorácií, ktoré matka príroda poskytuje. Oranžové jesenné lístie, gaštany, šišky, obilie, dokonca aj jesenné ovocie priamo zo záhrady. Originálne bude aj využitie tekvíc, ktoré nielen zaujmú všetkých hostí, ale aj oživia celé prostredie.


7. Počasie tak akurát
Na rozdiel od leta, jeseň väčšinou ponúka chladnejšie, a pre niekoho aj viac príjemnejšie počasie, ktoré je skvelé pre vonkajšie obrady a hostiny. Vaši hostia sa nebudú topiť v oblekoch a vás v šatách nebudú oblievať vlny neznesiteľného tepla.  Nezabudnite si pripraviť aj deky pre hostí v prípade ochladenia.


Zdroj obrázkov: Google, Pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára