utorok 23. septembra 2014

Svadobný účes a doplnky do vlasov

Najskôr si povieme zopár základných pravidiel, ktorými by bolo fajn keby ste sa držali:

  • Prvé a veľmi dôležité pravidlo pri voľbe svadobných šperkov znie:  n-e-p-r-e-h-á-ň-a-j-t-e   to. Ja viem, je to lákavé, samé bling-bling žiarivé ozdoby, ale hádam nechcete, aby všetky tieto drahé kovy zatienili váš veľký deň.
  • Odtieň vášho šperku by mal dopĺňať farbu vašich šiat.                                                                             Biele šaty: zlaté šperky nemusia byť zrovna tou správnou voľbou k  jasným bielym odtieňom. Odporúčame držať sa perlovej a platinovej farby.                                                                       Diamond biele šaty: táto farba vyzerá dobre so zlatom aj so striebrom. Ružové zlato s perlou = výborný nápad.                                                                                                                             Ivory šaty: ich odtieň je mäkký, ľahký biely, niektoré verzie majú dokonca žlté tóny. Zdobia sa so zlatými šperkami pre zvýraznenie krémovej farby. 
  • Nie ste si istí? Stavte na perlovú alebo diamantovú klasiku. Hlavne zostaňte samy sebou. Vaše svadobné šperky by mali byť vašim odrazom. Ak sa necítite dobre s  veľkými lustrovými náušnicami tak si ich nedávajte a zvoľte radšej niečo menšie. Láska s akou sa pozeráte na krištáľový náhrdelník? Choďte do toho!

Základné pravidlá máme za sebou, môžeme prejsť k možnostiam:

Čelenka môže vyzerať úplne odlišne v závislosti na tom, či ju umiestnite naplocho alebo ju zdvihnite hore do vlasov. Platí tu však všeobecné pravidlo, že čím vyššie ju umiestnite tým dramatickejší bude váš vzhľad. 
 



Svadobný hrebienok je perfektným doplnkom každej svadby. Nosí sa najmä vzadu ako zadný hrebienok alebo o niečo populárnejší je ten bočný. Ak si prajete mať aj závoj, môže byť pripnutý na samostatnom  hrebienku, ktorý bude  odstránený po obrade, zatiaľ čo ozdobný hrebienok bude vľavo.

Tiara: známa ako "princezná vlasových doplnkov," rozhodne ponúka najpôsobivejší efekt. Je fantastická ku akýkoľvek šatám, od jednoduchého štýlu až po tie plesové. Pri korunke musíte rátať s tým, že celá pozornosť bude na prednej strane,  ale univerzálna je v tom, že si ju môžete dať takmer ku každému účesu.

4.Svadobné vlásenky
Nevesta, ktorá chce predviesť svoj účes a nie svadobné ozdoby, často volí  vlásenky pre perfektnú iskru, ktorú pridá do svojho celkového vzhľadu. Svadobné vlásenky sú veľmi decentnou a elegantnou voľbou. Sponky sú vybavené najčastejšie Swarovskými krištálikmi, perlami, drobnými kvetmi alebo kamienkami. 

Ak máte svadbu v duchu retra alebo vintage, je to ten najlepší spôsob kedy zvoliť svadobné doplnky, ktoré vás povedú späť v čase. Jeden z našich najobľúbenejších spôsobov, ako to urobiť, je cez pierkové fascinátory.

Nádherné svadobné mašličky sa objavujú všade a my milujeme tento trend. Mašle sú klasický spôsob, ako pridať zábavu, flirt a mladistvý nádych pre svoj svadobný deň. Použite farby, ktoré zodpovedajú farbe vašich šiat, pripnite sponku na vlasy pre jednoduchšiu aplikáciu  a na záver ju môžete použiť aj ako darček pre kamarátku na svadobnej oslave. 

7.Kvety
Jarná a letná nevesta má veľa možností ako túto sezónu začleniť  do svojho veľkého dňa. Jeden štýlový trend, ktorý milujeme sú romantické účesy s kvetmi! Či už látkové kvety alebo čerstvé púčiky tkané do vrkoča. Kvety sú ideálnym doplnkom pre nevestu s jednoduchým šatami, ktorá hľadá ležérny vzhľad. 

Zdroj fotiek: Marieedesign,Google,Pinterest.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára