streda 24. septembra 2014

Svadobný make-up

Pre väčšinu žien je svadobný deň jedným z najdôležitejších udalostí v živote. Preto si nevesty plánujú každý detail a neustále vyhľadávajú rady, tipy a triky, ktoré im pomôžu zorganizovať ich veľký deň, rovnako ako priviesť k dokonalosti ich vzhľad aby nielen vyzerali, ale aj cítili sa perfektne.


Zatiaľ čo niektoré nevesty si vyberajú make-up v neutrálnych odtieňoch, iné preferujú nádherné dymové líčenie.

Bez ohľadu na štýl, postupujte podľa nasledujúcich krokov a dosiahnete perfektný svadobný make-up:

Pripravte pleť pred svadbou
Ak ste náchylná k tvorbe vyrážok, mali by ste navštíviť dermatológa tri alebo štyri mesiace pred veľkým dňom.
Dávajte si pozor na zmenu svojho režimu starostlivosti o pleť príliš blízko k termínu vašej svadby. Ak sa chcete vyhnúť komplikáciám, uistite sa, že je to aspoň dva týždne pred svadbou.
V svadobné ráno nezabudnite vyčistiť a hydratovať vašu tvár. Pred použitím make-upu počkajte aspoň 20 minút, aby mal krém dostatok času na absorbovanie.

Primer - základ pre make-up
Primer zníži výskyt pórov a jemných liniek a vytvorí hladký a dokonalý povrch.   Použite ho po hydratačnom  kréme, aby bolo možné pripraviť pleť na make-up a vytvoriť ochrannú vrstvu, ktorá bude udržiavať váš make-up na mieste po celý deň.


Make-up
Kľúčom k nájdeniu správneho odtieňa make-upu je skontrolovať jeho farbu na prirodzenom aj umelom svetle.
Naneste ho profesionálnym štetcom alebo hubkou a nezabudnite na bradu a krk, aby nevznikli farebné rozdiely. Uistite sa, že prekryje všetky nedokonalosti.  


Púder
Aj keď nemusíte byť zvyknutá používať púder, je to dôležité zahrnúť do vášho svadobného make-upu s cieľom zabezpečiť celodennú trvácnosť. Odporúčame používať priesvitný púder a v prípade mastnejšej pleti použite zmatňujúci. 


Kontúrovanie a rozjasňovanie tváre
Pri ich použití budete môcť krásne vytvarovať svoju tvár a zvýrazniť lícne kosti ale aj prirodzene rozžiariť vysoké body tváre - lícne kosti, nadočnicový oblúk a hranu nosa. Kontúrovanie však treba dobre rozotrieť aby výsledný efekt pôsobil čo najviac prirodzene.


Očný make-up
Aby očné tiene zostali na svojom mieste, je potrebné použiť očný primer, aplikovať viac vrstiev tieňa a naniesť základný tieň v neutrálnej farbe, podobný tónu vašej pleti, od rias k obočiu.
Perfektný očný make-up má matné a trblietavé povrchy. Najlepšie je používať mäkké, perleťové odtiene vo vnútorných kútikoch oka a tmavšie tóny na vonkajších kútikoch oka. Riasy sú rovnako dôležité preto aplikujte dve vrstvy vodeodolnej riasenky, alebo si môžete dať riasy predĺžiť prípadne použiť falošné riasy. Olemujte ich vodeodolnou linkou.  


Farba na líčka
Tu odporúčame použiť prirodzenú koralovú farbu s nádychom do ružovej. Týmto spôsobom budete vyzerať dobre na fotografiách, bez ohľadu na svetelné podmienky a získate svieži a čerstvý vzhľad po ktorom všetky nevesty túžia.


Dlhotrvajúci rúž
Neexistujú žiadne pravidlá, pokiaľ ide o výber rúžu alebo lesku pre váš svadobný make-up. 
Bez ohľadu na váš výber uistite sa, že používate kontúrovaciu ceruzku na pery podobnú farbe rúžu. Tým zabránite neskoršiemu stekaniu farby alebo strate intenzity.

Nezabudnite si pribaliť do kabelky púder a zmatňujúce obrúsky aby ste vždy vyzerali perfektne.

Zdroj obrázkov: Pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára